Arsis

Expositie Ratatouille verlengd
Expositie Jan Wessendorp

Beste kunstenaar / kunstliefhebber,

Wij zijn blij dat we weer steeds meer kunnen organiseren.
Onze eerste expositie van dit jaar hebben wij verlengd en is nu tot 31 mei te bezoeken. In april hebben wij ruim 100 bezoekers mogen ontvangen.
Als je onze website bezoekt dan kan je zien (Agenda aan de rechterkant) dat er ook voor de komende maanden nieuwe exposities zijn gepland, zelfs tot ver in het komende jaar. Uiteraard krijg je tijdig informatie hierover via de nieuwsbrief.
Arsis activiteiten die wij voortaan ook in de galerie gaan houden zullen wij na de zomer weer gaan organiseren. Wij nemen aan dat de Covid situatie dan geen roet meer in het eten kan gooien.

Het bestuur is aan het nadenken om meer te organiseren in de galerie naast exposities. Bv mini concerten. Mocht je hier ook ideeën over hebben of zelf iets willen organiseren, neem dan contact met ons op.

RATATOUILLE

Zo heet dus de expositie die wij vanaf april organiseren in Galerie Arsis.

Ratatouille is een heerlijk gerecht uit de Franse keuken. Een éénpansgerecht met allerlei bijzondere smaakvolle groenten die elkaar versterken. De kunstenaars van Arsis laten iets van hun werk zien. Een divers geheel van schilderijen, tekeningen, beelden en objecten. En daarmee smaakt de …

Meer lezen
flyer Arsis galerie 30 mei

Teder Indringend, expositie Jan Wessendorp (1 mei - 19 juni 2021)

Teder Indringend, expositie Jan Wessendorp (1 mei - 19 juni 2021)
Vanaf 1 mei t/m 19 juni a.s. presenteert Gallery Lukisan werken van de veelzijdige Bergse kunstenaar Jan Wessendorp (1940, Surabaya - Indonesië) tekenaar, graficus, maar op de eerste plaats schilder die afgelopen oktober 2020 tachtig jaar werd. Een uitgelezen moment om een selectie van zijn werk te laten zien in een solo expositie. Catalogus van getoonde werken met Inleiding …

Meer lezen

Klein deel M5 expositie blijft nog even.

IMG_0422
De expositie die te zien was met 14 kunstwerken in de Tuinzaal van het Markiezenhof, blijft nog even daar. Zodra het Markiezenhof weer open mag, zijn deze kunstwerken nog enige weken te zien. Einddatum is nog niet vastgesteld.
Ons thema voor 2020 was

Kunst geeft schoonheid aan het leven ook in barre tijden

en dat houden wij nog maar even aan

Het bestuur van Arsis.
Maarten van 't Hof
Voorzitter.

Over Arsis....

Wat is Arsis kunst en sociëteit

Stichting Arsis bestaat sinds 2001 en is het initiatief van kunstenaars uit West-Brabant.
Stichting Arsis Kunst en Sociëteit draagt bij aan een levendig kunstklimaat in West-Brabant. Arsis bundelt de artistieke krachten en brengt professionele kunstenaars, amateurs en liefhebbers bij elkaar. Een en ander realiseert de Stichting door overleg met gemeentelijke, regionale en provinciale overheden en culturele organisaties. Arsis schept zo een vruchtbare bodem waaruit nieuwe ideeën en initiatieven ontstaan. Arsis organiseert groeps- en individuele tentoonstellingen in haar sociëteit en bij derden. Zij houdt lezingen, presentaties, discussieavonden, excursies, etc.
Arsis kent verschillende werkgroepen die de activiteiten ontplooien.
Arsis heeft in samenwerking met TanteLouise een beeldentuin bij het Nieuwe ABG in Bergen op Zoom onder de naam Expo-Thuis.

Er zijn ruim 40 kunstenaars bij Arsis aangesloten.

Voor meer informatie over Arsis en onze activiteiten, de werkgroepen etc, zie onze website Arsis.
Ook treft u ons op Arsis Facebook.
facebook website 
Uitschrijven | Abonnement beheren
Secretariaat:
Heerlsestraat 4
4756 ST Kruisland
Email: Secretariaat@arsis-boz.nl