Arsis
Beste kunstenaar / kunstliefhebber,

Komend weekend, 16 t/m 19 juni, is er veel te doen in Bergen op Zoom. Vele redenen om te komen kijken en genieten.
Rond het Markiezenhof is er ProefMei. Een cultureel en culinair festival.
De binnenplaatsen en de Hofzaal van het Markiezenhof vormen het podium voor producten uit de streek, duurzame voedselproductie en streekgerechten van toprestaurants uit de Brabantse Wal en Oudenaarde.
Als bonus is dan de expositie Hoge Luchten, ook het Arsis deel, tegen gereduceerde prijs te bezoeken. € 5,50 in plaats van € 9,50......
Dus een mooie kans om als je er nog niet geweest bent, dit gelijk "mee" te pakken. Wij zijn er vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00

Lost daarvan is er nog steeds een mooie expositie van Het Zeeuws Kwartet, bestaande uit Regi van Driel, Silvia Kooman, Joop Los en Onno Jongewaard. Zeker de moeite waard als je toch de stad in loopt. Zie onze aankondigingen hierna.

Genoeg redenen om Bergen op Zoom dit weekend te bezoeken.

Het Zeeuws Kwartet, bestaande uit Regi van Driel, Silvia Kooman, Joop Los en Onno Jongewaard exposeert van 3 t/m 26 juni 2021 in Galerie Arsis.

Het Zeeuws Kwartet, bestaande uit Regi van Driel, Silvia Kooman, Joop Los en Onno Jongewaard exposeert van 3 t/m 26 juni 2021 in Galerie Arsis.
Meer lezen
Schermafbeelding 2021-07-12 om 00.02.17

Markiezenhof Hoge Luchten.

M5 Tuinzaal panorama 2022

In het Markiezenhof heeft Arsis 2 ruimten met kunstwerken.

In de Tuinzaal is de tentoonstelling van Hoge Luchten gratis te bezoeken gedurende de openingstijden van het Markiezenhof: 11:00-17:00 uur. (Niet op maandag)
In de Grote Galerijzaal zijn ook een groot aantal kunstwerken te zien. U moet wel een toegangsbewijs hebben voor deze Hoge Luchten expositie. Het Arsisdeel is alleen open op vrijdag, zaterdag en zondagen.

Wilt u meer weten, de digitale catalogus van deze expositie kunt u hier bekijken: https://bergenopzoom.art.

Zie ook onderstaande folder, daar ziet u waar een kunstwerk van welke kunstenaar te zien is.
buitenkantflyerB24mrt2hoge-luchten
binnenkant-24mrt2A-flyer

Hete Vuren

Terwijl de huidige expositie van de Rijksmuseumstukken en onze aanvulling in het Markiezenhof nog loopt, denken wij alweer aan de volgende editie: Hete Vuren. Eind april 2023 start deze expositie in Bergen op Zoom.
Kunstenaars die overwegen hieraan deel te nemen kunnen zich op de Arsis website al vast inschrijven hiervoor. De voorlopige voorwaarden waaraan het kunstwerk moet voldoen en de subthema's zijn daar ook te vinden. Dus schrijf je vast vrijblijvend in. Na de zomer komt er meer informatie in een nieuwsbrief hierover.

Ons thema ook voor 2022 blijft

Kunst geeft schoonheid aan het leven ook in barre tijden

en daar werken wij aan.

Het bestuur van Arsis.
Maarten van 't Hof
Voorzitter.

Over Arsis....

Wat is Arsis kunst en sociëteit

Stichting Arsis bestaat sinds 2001 en is het initiatief van kunstenaars uit West-Brabant.
Stichting Arsis Kunst en Sociëteit draagt bij aan een levendig kunstklimaat in West-Brabant. Arsis bundelt de artistieke krachten en brengt professionele kunstenaars, amateurs en liefhebbers bij elkaar. Een en ander realiseert de Stichting door overleg met gemeentelijke, regionale en provinciale overheden en culturele organisaties. Arsis schept zo een vruchtbare bodem waaruit nieuwe ideeën en initiatieven ontstaan. Arsis organiseert groeps- en individuele tentoonstellingen in haar sociëteit en bij derden. Zij houdt lezingen, presentaties, discussieavonden, excursies, etc.
Arsis kent verschillende werkgroepen die de activiteiten ontplooien.
Arsis heeft in samenwerking met TanteLouise een beeldentuin bij het Nieuwe ABG in Bergen op Zoom onder de naam Expo-Thuis.

Er zijn 45 kunstenaars bij Arsis aangesloten.

Voor meer informatie over Arsis en onze activiteiten, de werkgroepen etc, zie onze website Arsis.
Ook treft u ons op Arsis Facebook.
facebook website 
Uitschrijven | Abonnement beheren
Secretariaat:
Heerlsestraat 4
4756 ST Kruisland
Email: Secretariaat@arsis-boz.nl
Email Marketing Powered by MailPoet