Arsis

Juli 2022 activiteiten:
- ‘wij’. Expositie van Ellen Woud, Gea Korpel-Beskers, Daphne Vlot en Heleen Bastiaensen van 1 t/m 31 juli

in Galerie Arsis.

- Hoge Luchten in Markiezenhof nog tot 24 juli.

- Vooraankondiging Heerlijke Kunst.
- Inschrijven deelname Hete Vuren 2023.

Beste kunstenaar / kunstliefhebber,

De zomer staat voor de deur. In juli is in Galerie Arsis een kleurrijke en zomerse expositie van 4 kunstenaars te bewonderen.

Ook onze expositie in het Markiezenhof is nog steeds te bezoeken. Ben je nog niet geweest, zeker de moeite waard. Het kan nog tot en met 24 juli. Mis ons deel niet, open op vrijdagen, zaterdagen en zondagen.

In september is er weer onze expositie Heerlijke Kunst waaraan een groot aantal kunstenaars deelnemen. Reserveer vast een bezoek moment.

Fijne vakantietijd......

De expositie ‘wij’ van Ellen Woud, Gea Korpel-Beskers, Daphne Vlot en Heleen Bastiaensen is te zien in Galerie Arsis van 1 juli t/m 31 juli 2022.

De expositie ‘wij’ van Ellen Woud, Gea Korpers-Besker, Daphne Vlot en Heleen Bastiaensen is te zien in Galerie Arsis van 1 juli t/m 31 juli 2022.
In juli is in Galerie Arsis de expositie ‘wij’ te zien van Ellen Woud, Gea Korpel-Beskers, Daphne Vlot en Heleen Bastiaensen. De galerie is geopend vanaf vrijdag 1 juli en daarna op alle vrijdagen, zaterdagen en zondagen in juli van 12.00 tot 17.00 uur en op afspraak. …

Meer lezen
Schermafbeelding 2021-07-12 om 00.02.17

Markiezenhof Hoge Luchten.

M5 Tuinzaal panorama 2022

In het Markiezenhof heeft Arsis 2 ruimten met kunstwerken.

In de Tuinzaal is de tentoonstelling van Hoge Luchten gratis te bezoeken gedurende de openingstijden van het Markiezenhof: 11:00-17:00 uur. (Niet op maandag)
In de Grote Galerijzaal zijn ook een groot aantal kunstwerken te zien. U moet wel een toegangsbewijs hebben voor deze Hoge Luchten expositie. Het Arsisdeel is alleen open op vrijdag, zaterdag en zondagen. (en 2e Pinksterdag)

Wilt u meer weten, de digitale catalogus van deze expositie kunt u hier bekijken: https://bergenopzoom.art.

Zie ook onderstaande folder, daar ziet u waar een kunstwerk van welke kunstenaar te zien is.
buitenkantflyerB24mrt2hoge-luchten
binnenkant-24mrt2A-flyer

Vooraankondiging Heerlijke Kunst - Manege Vosmaer

In september organiseren 14 kunstenaars voor de 13e keer Heerlijke Kunst. Dit keer op het grondgebied van de Manege Vosmaer, (Zeedijk 3a Oud-Vossemeer) waar Wilna van Engelen en Els van der Meijden de scepter zwaaien. Een manege waar alles om paarden draait van paardrijles tot verzorging voor een goede oude dag voor de gepensioneerde paarden.
Het gebied bestaat uit de manege met stallen en woonhuis te midden van prachtige weides en dijken met uitzicht op het mooie Zeeuwse landschap.
In deze omgeving worden door diverse kunstenaars werken speciaal voor deze omgeving gemaakt en geëxposeerd.
Er zijn ook diverse workshops.

Meer informatie, bezoekdatums, workshops informatie enz. kunt u vinden op de Heerlijke Kunst website.

Hete Vuren

Terwijl de huidige expositie van de Rijksmuseumstukken en onze aanvulling in het Markiezenhof nog loopt, denken wij alweer aan de volgende editie: Hete Vuren. Eind april 2023 start deze expositie in Bergen op Zoom.
Kunstenaars die overwegen hieraan deel te nemen kunnen zich op de Arsis website al vast inschrijven hiervoor. De voorlopige voorwaarden waaraan het kunstwerk moet voldoen en de subthema's zijn daar ook te vinden. Dus schrijf je vast vrijblijvend in. Na de zomer komt er meer informatie in een nieuwsbrief hierover.

Ons thema ook voor 2022 blijft

Kunst geeft schoonheid aan het leven ook in barre tijden

en daar werken wij aan.

Het bestuur van Arsis.
Maarten van 't Hof
Voorzitter.

Over Arsis....

Wat is Arsis kunst en sociëteit

Stichting Arsis bestaat sinds 2001 en is het initiatief van kunstenaars uit West-Brabant.
Stichting Arsis Kunst en Sociëteit draagt bij aan een levendig kunstklimaat in West-Brabant. Arsis bundelt de artistieke krachten en brengt professionele kunstenaars, amateurs en liefhebbers bij elkaar. Een en ander realiseert de Stichting door overleg met gemeentelijke, regionale en provinciale overheden en culturele organisaties. Arsis schept zo een vruchtbare bodem waaruit nieuwe ideeën en initiatieven ontstaan. Arsis organiseert groeps- en individuele tentoonstellingen in haar sociëteit en bij derden. Zij houdt lezingen, presentaties, discussieavonden, excursies, etc.
Arsis kent verschillende werkgroepen die de activiteiten ontplooien.
Arsis heeft in samenwerking met TanteLouise een beeldentuin bij het Nieuwe ABG in Bergen op Zoom onder de naam Expo-Thuis.

Er zijn 45 kunstenaars bij Arsis aangesloten.

Voor meer informatie over Arsis en onze activiteiten, de werkgroepen etc, zie onze website Arsis.
Ook treft u ons op Arsis Facebook.
facebook website 
Uitschrijven | Abonnement beheren
Secretariaat:
Heerlsestraat 4
4756 ST Kruisland
Email: Secretariaat@arsis-boz.nl
Email Marketing Powered by MailPoet