Arsis
Beste deelnemer aan M5 project,

U heeft zich afgelopen weken, samen met 50 andere kunstenaars, opgegeven als belangstellende voor ons M5 project.

A.s. Maandag om 13:00 is de voorlichtingsbijeenkomst gepland.
In deze mail nadere gegevens.
De locatie:
Logo Markiezenhof
Een afbeelding van...
Adres:
Steenbergsestraat 8
4611 TE Bergen op Zoom

Per openbaar vervoer:
Bergen op Zoom is via streekbus, maar vooral goed via de trein te bereiken. Vanaf het station kunt u op verschillende plaatsen bewegwijzering vinden naar het Markiezenhof. Looptijd ca 15 minuten. Zie ook onderstaande link naar een plattegrond.

Auto:
Per auto is Bergen op Zoom via de A4/A58 uitstekend te bereiken. Het Markiezenhof ligt in het centrum van de stad. Zie voor plattegrond en hoe te rijden deze link.

Parkeren:
In de binnenstad van Bergen op Zoom dient u voor parkeren te betalen. De dichtstbijzijnde te adviseren parkeerplek is het Mineurplein. (Links op de kaart, Markiezenhof vindt u rechts op deze kaart.)

Schermafdruk 2018-05-03 17.32.11
Meer informatie over parkeren en tarieven vindt u hier.
Informatie over de bijeenkomst:

Datum: 7 mei 2018
Inloop: 12:30 uur.
Aanvang: 13:00 uur.
Einde: ca 15:00 uur.
In de binnenstad is ruim gelegenheid voor een lunch mocht u eerder komen.

U kunt via de hoofdingang naar binnen. Bij de receptie aangeven dat u voor de M5-Arsis voorlichting bijeenkomst komt. Zij verwijzen u dan naar de zaal waar deze gehouden gaat worden.

Als u niet kunt komen.
U hoeft zich niet af te melden als u niet aanwezig kunt zijn. Allen die zich hebben ingeschreven krijgen na afloop alle verstrekte informatie. Ook kunt u zich dan definitief inschrijven. Naar verwachting zal u deze informatie eind volgende week toegestuurd worden.
Tot slot
Mocht een collega van u ook belangstelling hebben of weet u een kunstenaar die belangstelling heeft maar zich nog niet heeft opgegeven, het kan nog steeds. Wel u aanmelden op onze site en dan bent u maandag van harte welkom.
Mocht u nog vragen hebben: Info@arsis-boz.nl
Wie is Arsis kunst en sociëteit
Stichting Arsis Kunst en Sociëteit draagt bij aan een levendig kunstklimaat in West-Brabant. Arsis bundelt de artistieke krachten en brengt professionele kunstenaars, amateurs en liefhebbers bij elkaar.
Een en ander realiseert de Stichting door overleg met gemeentelijke, regionale en provinciale overheden en culturele organisaties. Arsis schept zo een vruchtbare bodem waaruit nieuwe ideeën en initiatieven ontstaan.
Arsis organiseert groeps- en individuele tentoonstellingen in haar sociëteit en eigen galerie, Zij houdt lezingen, presentaties, discussie avonden etc.
Stichting Arsis bestaat sinds 2001 en is het initiatief van kunstenaars uit West-Brabant.Arsis kent verschillende werkgroepen die activiteiten ontplooien.

Voor meer informatie over Arsis en onze activiteiten, de werkgroepen etc, zie onze website.

Meer van ons weten....

facebook website
MailPoet