Arsis
Beste belangstellende voor het M5 project,

We hebben vorige week je de gegevens gestuurd over hoe in te loggen en hoe jouw kunstwerken aan te bieden. Voor de zekerheid herhalen we de instructie van vorige week later in deze nieuwsbrief nog een keer.

Inmiddels hebben we een 70-tal kunstwerken aangeleverd gekregen. Je kan zelf ook zien wat dat allemaal is. We verwachten nog veel kunstwerken deze week.

We willen jullie hier nog even herinneren aan de sluiting datum.
Onze juryleden hebben aangegeven dat ze vanaf 23 december willen jureren dus probeer echt voor die tijd je kunstwerken aangeleverd te hebben.
De jurering vind ook digitaal plaats en op de achtergrond.

In de volgende nieuwsbrief verwachten wij meer te kunnen zeggen over het hoe en wanneer inleveren van de dan geselecteerde kunstwerken. We verwachten dat de uitslag van de jurering rond de jaarwisseling bekend is.

Sluitingsdatum

Wij hebbend de sluitingsdatum voor het inleveren van kunstwerken voor de jurering op 22 december gesteld. Dan moet aan het einde van de dag zo mogelijk elk kunstwerk dat je wilt inzenden bij ons bekend zijn.

We hebben van een enkele kunstenaar de op zich begrijpelijke reactie gehad dat ze mogelijk niet uiterlijk op 22 december hun speciaal hiervoor gemaakte kunstwerk of kunstwerken kunnen inleveren. Als dat het geval is en het lukt je echt niet, neem dat tegen 22 december contact met ons op. We proberen daar dan een oplossing voor te verzinnen. We gaan er wel vanuit dat dit maar voor een enkeling nodig zal zijn. De definitieve deadline zal zijn 2 januari 2019. Dan plannen we de kunstwerken die geselecteerd zijn te gaan ontvangen. Daarover meer in een volgende nieuwsbrief.

FAQ


We krijgen als men bezig is de nodige vragen via email. Tot nu toe alles kunnen oplossen.

Daarom hier nog wat tips and tricks.

  • Als je niet de speciale code meestuurt, M5DeelnemerIn2019 dan moeten wij eerst je aanmelding goedkeuren. Dat is een middel om Fake aanmeldingen / spam pogingen tegen te gaan. Dus gebruik je de code niet, dan duurt het langer.
  • Soms krijgt men toch niet gelijk een wachtwoord toegestuurd. Dan is de code om de een of andere reden niet herkend (bij copy paste geen spaties en zo meeplakken). Dan graag even een mailtje om het proces te versnellen.
  • Denk aan de kwaliteit van de foto. Als die onduidelijk, onscherp of zo is, dan zal dat de jurering kunnen beïnvloeden. Hoe hoger de resolutie en hoe beter je foto hebt gemaakt des te beter kan de jury zien wat je kunstwerk inhoudt. We beseffen heel goed dat dit een surrogaat is van het echte werk. Maar we verwachten op basis van de resultaten tot nu toe tegen de 200 inzendingen en we hebben maar ongeveer voor 100 kunstwerken een plek. Dit is voor ons dus het efficiënte middel om te selecteren.
  • We krijgen wat vragen wat je moet doen om bv een tekst later aan te passen. Of om je foto te vervangen. In alle gevallen moet je natuurlijk eerst inloggen. Dan ga je in de galerie naar de foto waarvan je de tekst wil vervangen of aanvullen of de foto wil vervangen. Klik erop en je komt in een pagina met alleen deze foto en alles wat ingevuld is. Indien het jouw kunstwerk is, zie je op die pagina een optie om zaken te wijzigen. De rest wijst hopelijk dan zichzelf.
  • Let ook goed op dat je je email-adres goed invult. We hebben al een keer bij iemand een typefout hierin gehad en dan krijg je dus geen communicatie. Meestal krijgen we wel een foutmelding dat een mail niet kan worden afgeleverd. Maar omdat wij niet permanent zitten te kijken kan er tijdvertraging optreden. Heb je geen mail gehad na eerste aanmelding binnen een redelijke termijn van enkele minuten en zit de mail ook niet in je spamfilter, dan svp ons via mail benaderen en wij zoeken het uit.
  • Wij doen ons best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, maar bedenk ook dat wij veel vragen en zo krijgen, dus geef ons even de tijd om te reageren op je mail.
Veel succes.

Aanmelding website (herhaling)

Voorlopig hebben wij het aantal kunstwerken dat je kan aanmelden uit praktische overwegingen gelimiteerd tot 4 stuks. Mocht je meer willen inleveren neem dat contact met ons op.

Hoe werkt het.

U gaat naar de website.
Je kiest voor inloggen.

Als je al eerder ingelogd bent, dan kan je opnieuw inloggen.
Maar we gaan er hier vanuit dat je voor het eerst hier komt.

Dan kies je dus voor "Klik hier om te registreren"
Je wordt gevraagd om een formulier in te vullen.
De meeste items moeten verplicht ingevuld worden. Adres bv is nodig als je in het Markiezenhof komt te exposeren. Dan krijg je een overeenkomst met hen. Dan zijn de gegevens al aanwezig. Wij zullen deze informatie verder niet gebruiken.
Een paar items komen op de website in de lijst met deelnemers. O.a. je naam, woonplaats en land, je website en je kunstenaars CV.

Je hebt ook een invitatie code nodig. Zonder deze code moet je wachten op goedkeuring en kan je niet gelijk doorgaan met opsturen van foto's.

De code is:

M5DeelnemerIn2019

Je moet ook akkoord gaan met de voorwaarden. O.a. is dat een herhaling van wat wij eerder al als voorwaarden hebben gedeeld met jullie. Er is een link als je wil weten wat de hoofdpunten zijn.

Nadat je het formulier hebt ingevuld krijg je een mail met o.a. een tijdelijk wachtwoord. Dus wacht even op de mail. Komt die niet, dan is er of iets mis met het adres of het is in de spambox terecht gekomen.

Je moet als je daarmee inlogt verplicht een eigen wachtwoord verzinnen, ja inderdaad, helaas weer een...
En hij moet verplicht "sterk" zijn. Dus complex. Als hij niet sterk genoeg is, kom je niet verder.

Is dat gelukt, dan ben je aangemeld en kan je je kunstwerken aanleveren.

Maak een goede hoge resolutie foto van je kunstwerk. Ga naar "Kunstwerken Inleveren/Aanmelden en met dat formulier kan je je foto opsturen. Voor de jury is het belangrijk dat je een mooie titel en een omschrijving geeft. Dat kan helpen bij de beoordeling.

Herhaal dit voor de eventuele andere kunstwerken die je wil inzenden.

Tenslotte kan je in de galerie zien welke kunstwerken nog meer zijn ingeleverd en welke kunstenaars zich al hebben aangemeld. Dat stuk is openbaar. Eventueel kan je informatie ook corrigeren. Klik in de foto in de galerie en dan komt er een link onder de foto via welke je de informatie kan wijzigen. Eventueel kan je ook de foto verwijderen.

Opmerking

Hoewel wij ons best hebben gedaan om alle stappen te testen, kan het zijn dat er nog zaken niet helemaal goed lopen. Meld het dan en kom na een paar dagen terug en probeer het nog eens.

De informatie in deze site zal voor de expositie ook dienen als catalogus van de geëxposeerde kunstwerken. Dus uw informatie moet mede daar ook op worden ingevuld.
Tot zover deze nieuwsbrief. Als er weer eea te melden is, krijgt u de volgende.

Vorige nieuwsbrieven (Alle, ook niet voor dit project) vindt u hier.

Mocht u verder nog vragen hebben: m5expositie@arsis-boz.nl.
Wie is Arsis kunst en sociëteit
Stichting Arsis Kunst en Sociëteit draagt bij aan een levendig kunstklimaat in West-Brabant. Arsis bundelt de artistieke krachten en brengt professionele kunstenaars, amateurs en liefhebbers bij elkaar.
Een en ander realiseert de Stichting door overleg met gemeentelijke, regionale en provinciale overheden en culturele organisaties. Arsis schept zo een vruchtbare bodem waaruit nieuwe ideeën en initiatieven ontstaan.
Arsis organiseert groeps- en individuele tentoonstellingen in haar sociëteit en eigen galerie, Zij houdt lezingen, presentaties, discussie avonden etc.
Stichting Arsis bestaat sinds 2001 en is het initiatief van kunstenaars uit West-Brabant.

Bij Arsis zijn 45 kunstenaars aangesloten.

Arsis kent verschillende werkgroepen die activiteiten ontplooien.

Voor meer informatie over Arsis en onze activiteiten, de werkgroepen etc, zie onze website.

Meer van ons weten....

facebook website
MailPoet