Arsis
Beste belangstellende voor het M5 project,

Wij hebben vorige week in de nieuwsbrief aangegeven dat wij een website aan het maken zijn waar je je kunstwerk(en) kunt aanmelden voor jurering en naar we hopen expositie. De site is nu beschikbaar. Meer in deze nieuwsbrief.

In een volgende nieuwsbrief gaan we in op o.a. jurering, aanleveren na selectie etc.

Sluitingsdatum

Wij stellen de sluitingsdatum voor het inleveren van kunstwerken voor de jurering op 22 december. Dan moet elk kunstwerk dat je wilt inzenden bij ons bekend zijn.

Jurering.Deze week hebben wij overleg met de juryleden die de voorjurering willen doen. Daarna kunnen wij ook melden wie zich bereid hebben verklaard om deze jurering uit te voeren.
Dan zullen wij ook proberen je in te lichten over de criteria voor deze voorjurering.

Maar we wilden hier niet op wachten met het vrijgeven van de website. Je kan nu je kunstwerken vast aanmelden. Je kan uiteraard ook wachten tot de jurering details verder bekend zijn.

Aanmelding website

Voorlopig hebben wij het aantal kunstwerken dat je kan aanmelden uit praktische overwegingen gelimiteerd tot 4 stuks. Mocht je meer willen inleveren neem dat contact met ons op.

Hoe werkt het.

U gaat naar de website.
Je kiest voor inloggen.

Als je al eerder ingelogd bent, dan kan je opnieuw inloggen.
Maar we gaan er hier vanuit dat je voor het eerst hier komt.

Dan kies je dus voor "Klik hier om te registreren"
Je wordt gevraagd om een formulier in te vullen.
De meeste items moeten verplicht ingevuld worden. Adres bv is nodig als je in het Markiezenhof komt te exposeren. Dan krijg je een overeenkomst met hen. Dan zijn de gegevens al aanwezig. Wij zullen deze informatie verder niet gebruiken.
Een paar items komen op de website in de lijst met deelnemers. O.a. je naam, woonplaats en land, je website en je kunstenaars CV.

Je hebt ook een invitatie code nodig. Zonder deze code moet je wachten op goedkeuring en kan je niet gelijk doorgaan met opsturen van foto's.

De code is:

M5DeelnemerIn2019

Je moet ook akkoord gaan met de voorwaarden. O.a. is dat een herhaling van wat wij eerder al als voorwaarden hebben gedeeld met jullie. Er is een link als je wil weten wat de hoofdpunten zijn.

Nadat je het formulier hebt ingevuld krijg je een mail met o.a. een tijdelijk wachtwoord. Dus wacht even op de mail. Komt die niet, dan is er of iets mis met het adres of het is in de spambox terecht gekomen.

Je moet als je daarmee inlogt verplicht een eigen wachtwoord verzinnen, ja inderdaad, helaas weer een...
En hij moet verplicht "sterk" zijn. Dus complex. Als hij niet sterk genoeg is, kom je niet verder.

Is dat gelukt, dan ben je aangemeld en kan je je kunstwerken aanleveren.

Maak een goede hoge resolutie foto van je kunstwerk. Ga naar "Kunstwerken Inleveren/Aanmelden en met dat formulier kan je je foto opsturen. Voor de jury is het belangrijk dat je een mooie titel en een omschrijving geeft. Dat kan helpen bij de beoordeling.

Herhaal dit voor de eventuele andere kunstwerken die je wil inzenden.

Tenslotte kan je in de galerie zien welke kunstwerken nog meer zijn ingeleverd en welke kunstenaars zich al hebben aangemeld. Dat stuk is openbaar. Eventueel kan je informatie ook corrigeren. Klik in de foto in de galerie en dan komt hij beschikbaar voor wijzigen.

Opmerking

Hoewel wij ons best hebben gedaan om alle stappen te testen, kan het zijn dat er nog zaken niet helemaal goed lopen. Meld het dan en kom na een paar dagen terug en probeer het nog eens.

De informatie in deze site zal voor de expositie ook dienen als catalogus van de geëxposeerde kunstwerken. Dus uw informatie moet mede daar ook op worden ingevuld.
Tot zover deze nieuwsbrief. Als er weer eea te melden is, krijgt u de volgende.

Vorige nieuwsbrieven (Alle, ook niet voor dit project) vindt u hier.

Mocht u verder nog vragen hebben: m5expositie@arsis-boz.nl.
Wie is Arsis kunst en sociëteit
Stichting Arsis Kunst en Sociëteit draagt bij aan een levendig kunstklimaat in West-Brabant. Arsis bundelt de artistieke krachten en brengt professionele kunstenaars, amateurs en liefhebbers bij elkaar.
Een en ander realiseert de Stichting door overleg met gemeentelijke, regionale en provinciale overheden en culturele organisaties. Arsis schept zo een vruchtbare bodem waaruit nieuwe ideeën en initiatieven ontstaan.
Arsis organiseert groeps- en individuele tentoonstellingen in haar sociëteit en eigen galerie, Zij houdt lezingen, presentaties, discussie avonden etc.
Stichting Arsis bestaat sinds 2001 en is het initiatief van kunstenaars uit West-Brabant.

Bij Arsis zijn 45 kunstenaars aangesloten.

Arsis kent verschillende werkgroepen die activiteiten ontplooien.

Voor meer informatie over Arsis en onze activiteiten, de werkgroepen etc, zie onze website.

Meer van ons weten....

facebook website
MailPoet