Arsis
Beste belangstellende voor het M5 project,

De dag van de opening is bijna daar. De officiële opening is komende zaterdag 16 februari.
Als u zich daar niet voor opgegeven hebt bij het Markiezenhof zoals in vorige mails aangegeven, jammer, de inschrijving is echt gesloten.

Opening


Naast de officiële opening in het Markiezenhof houdt de Arsis-Galerie ook zijn eigen opening. Voor iedereen die wil komen en zeker ook voor alle kunstenaars die deelnemen aan deze expositie, ongeacht waar de ingezonden kunstwerken worden geëxposeerd.
Zaterdag is de galerie open vanaf ca 12:00 tot ca 18:00 uur. Bent u uitgenodigd voor de officiële opening, die primair natuurlijk gericht is op de Rijksmuseum stukken, dan bent u na afloop van harte welkom in de galerie. Maar ook als u daar niet bij aanwezig bent. Zo kunt u kennismaken met de andere kunstenaars, het eerste deel van de expositie in de galerie bewonderen en zo een mooie afsluiting aan de dag maken.

Er zijn zoals inmiddels bekend door de jury 20 stukken geselecteerd voor in het Markiezenhof.
Er komt later deze week een algemene verklaring van de jury waarin zijn aangeven wat hun criteria waren voor de voorselectie en hoe zij tot de keuze voor de stukken in het Markiezenhof zijn gekomen.

De tekst is nu nog in concept stadium. Eind van de week is dat terug te vinden op onze catalogus website.

De M5 organisatie is bezig ook een boekje te maken waarin aandacht wordt gegeven aan alle stukken die in het Markiezenhof worden geëxposeerd. Dat boekje zal beschikbaar zijn voor alle deelnemende kunstenaars en ook voor het publiek.

Catalogus


Op de website: https://bergenopzoom-expo.art is de digitale catalogus te vinden. Het is de bedoeling dat er een label met een QR code komt bij elk kunstwerk. Die verwijst dan rechtstreeks naar de pagina van dit kunstwerk. De pagina die je ziet als je klikt op je eigen kunstwerk.

De informatie die daar staat is de door jullie aangeleverde tekst en gegevens.
De kunstwerken zijn zoals bekend wat ons betreft te koop.
Bij verkoop is de opbrengst 100% voor de kunstenaar.
Maar een potentiële koper moet wel weten hoe een kunstwerk te verwerven. Dat is een zaak tussen u en de koper, Arsis heeft daar geen bemoeienis mee.
Op de website is nu de optie opgenomen om door u aan te geven hoe men uw kunstwerk kan kopen.
Daarom de oproep aan u om nog eens goed te kijken naar alle teksten, de prijs en om de pagina met verkoop gegevens in te vullen. Zet daarin ook hoe men met u in contact kan komen, bv website, email adres etc. Hou er wel rekening mee dat dit openbaar is.

Vul zo nodig ook informatie aan over uw kunstwerk. Wat zou een bezoeker willen weten over uw kunstwerk.

Kijk ook nog eens kritisch naar de leesbaarheid van de informatie over uzelf. Er zijn 2 plekken waar u persoonlijke informatie kwijt kan.
Als men kijkt bij deelnemende kunstenaars, dan ziet men de informatie die staat in het veld CV.
Onderaan de pagina waar de details van uw kunstwerk zichtbaar is, is de tekst te zien die in het item biografie staat.
Dus let op wat je waar zichtbaar en leesbaar wilt hebben. Maar hou het wel compact. Bedenk dat men in het museum of de galerie graag snel meer informatie over uw kunstwerk en u wil hebben. Tijd om veel tekst dan te lezen is er niet.

U kunt nog steeds inloggen met de naam/wachtwoord combi die u gebruikt heeft om uw kunstwerken aan te bieden. Er zijn opties om uw wachtwoord weer op te vragen als u die vergeten bent.

Probeer voor a.s. zaterdag uw informatie aan te vullen, op zijn minst de verkoop informatie.

Waar en wanneer

Op de website kan je inmiddels ook zien waar en wanneer je kunstwerk wordt geëxposeerd.
Klik op je kunstwerk en je kan de gemaakte indeling zien. We komen daar overigens nog op terug met verdere informatie.

Er wordt nog gewerkt aan de website. Nog niet alle informatie die wij willen laten zien is al beschikbaar. Er zijn nog veel zaken die deze week door velen moet worden gedaan om ook ons deel van de expositie mogelijk te maken. Dus we hebben even wat tijd daarvoor nodig.
Pas bij de opening streven we er naar dat alle informatie op de website beschikbaar is. Ondertussen, vul dus uw eigen informatie aan.


Bij onduidelijkheid...

Mocht u verder nog vragen hebben: m5expositie@arsis-boz.nl.
Tot zover deze nieuwsbrief. Als er weer eea te melden is, krijgt u de volgende.

Vorige nieuwsbrieven (Alle, ook niet voor dit project) vindt u hier.

Mocht u verder nog vragen hebben: m5expositie@arsis-boz.nl.
Wie is Arsis kunst en sociëteit
Stichting Arsis Kunst en Sociëteit draagt bij aan een levendig kunstklimaat in West-Brabant. Arsis bundelt de artistieke krachten en brengt professionele kunstenaars, amateurs en liefhebbers bij elkaar.
Een en ander realiseert de Stichting door overleg met gemeentelijke, regionale en provinciale overheden en culturele organisaties. Arsis schept zo een vruchtbare bodem waaruit nieuwe ideeën en initiatieven ontstaan.
Arsis organiseert groeps- en individuele tentoonstellingen in haar sociëteit en eigen galerie, Zij houdt lezingen, presentaties, discussie avonden etc.
Stichting Arsis bestaat sinds 2001 en is het initiatief van kunstenaars uit West-Brabant.

Bij Arsis zijn 45 kunstenaars aangesloten.

Arsis kent verschillende werkgroepen die activiteiten ontplooien.

Voor meer informatie over Arsis en onze activiteiten, de werkgroepen etc, zie onze website.

Meer van ons weten....

facebook website
MailPoet