Arsis

In deze nieuwsbrief

  • Juni expositie in Galerie Arsis van Han Aertssen en Annet Vermeulen.

  • Aankondiging van onze Bloomsday manifestatie op 16 juni a.s.

  • U kunt u nog steeds inschrijven en aanmelden voor het M5 project.
In de maand juni, werken Han Aertssen en Annet Vermeulen samen aan de expositie “Pleased to meet you”
Op zaterdag 2 juni om 16:00 uur wordt deze expositie feestelijke geopend.
U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Over haar werk zegt Han:
Het materiaal waar ik doorgaans mee werk is klei omdat klei een geduldig materiaal is. Een beeld heeft tijd nodig om te “groeien”. Ik kan soms na weken toch weer een andere weg in slaan. Met klei kan dat mits goed ingepakt. Vervolgens kan het ontwerp rechtstreeks gestookt worden maar ik maak ook wel mallen om meerdere mogelijkheden te hebben.
Ik zoek naar houdingen, uitdrukkingen bepaald door de omgeving/situatie. Een beeld moet zijn eigen verhaal vertellen en tegelijkertijd ook passen in de omgeving waar het geplaatst wordt. Daarbij wordt ik regelmatig gestuurd door actualiteiten die me niet loslaten.
Afhankelijk van het verhaal worden voor de uitvoering materialen en kleuren gekozen.


Galerie Arsis
Sint Annastraat 10, Bergen op Zoom
Opening 2 juni 16:00 uur
Expositie is in de maand juni elke vrijdag en zaterdag te bezoeken van 12:00 tot 17:00 uur en op de koopzondag eveneens van 12:00 tot 17:00 uur.Facebook van Arsis
Galerie van Arsis


Poster Arsis Han Aartsen
Poster website 2018 A3 site Arsis
Logo M5
Ruim 40 kunstenaars hebben inmiddels aangegeven kunstwerken aan te zullen leveren voor dit project. Het project behelst een parallel tentoonstelling aan een tentoonstelling van ca 40 werken uit het Rijksmuseum in het Markiezenhof februari-juni 2019.

Het is nog steeds mogelijk om je aan te melden als deelnemend kunstenaar. Dus ben je zelf kunstenaar of ken je een kunstenaar die hier mogelijk belangstelling voor heeft, hier meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven.
Wat is Arsis kunst en sociëteit
Stichting Arsis bestaat sinds 2001 en is het initiatief van kunstenaars uit West-Brabant.
Stichting Arsis Kunst en Sociëteit draagt bij aan een levendig kunstklimaat in West-Brabant. Arsis bundelt de artistieke krachten en brengt professionele kunstenaars, amateurs en liefhebbers bij elkaar. Een en ander realiseert de Stichting door overleg met gemeentelijke, regionale en provinciale overheden en culturele organisaties. Arsis schept zo een vruchtbare bodem waaruit nieuwe ideeën en initiatieven ontstaan. Arsis organiseert groeps- en individuele tentoonstellingen in haar sociëteit en eigen galerie, Zij houdt lezingen, presentaties, discussie avonden etc.
Arsis kent verschillende werkgroepen die activiteiten ontplooien.
Voor meer informatie over Arsis en onze activiteiten, de werkgroepen etc, zie onze website Arsis.

Meer van ons weten....

facebook website
MailPoet