Arsis

In deze nieuwsbrief

Arsis heeft nog parallel expositie Lage Landen in Markiezenhof tot en met 2e Pinksterdag en Arsis Galerie tot eind juni.

2e Pinksterdag GRATIS toegang tot de exposities.

Laatste kans om de kunstwerken te bewonderen.
poster arsis01

Lage Landen in het Markiezenhof sluit na 10 juni.

Laatste kans om de kunstwerken te bekijken.

Op 2e pinksterdag 10 juni is het de laatste mogelijkheid om de kunstwerken vanuit het Rijksmuseum ‘Lage Landen, schatten uit het Rijks’ en de parallel expositie van Arsis in de Tuinzaal te gaan bekijken.

Op deze dag is het landelijk ook de "Dag van het Kasteel".
Daarom zijn er allerlei leuke activiteiten in het Markiezenhof, zoals een workshop aquarel, rondleidingen en er komt een goochelaar.
De tentoonstelling is 2e pinksterdag gratis toegankelijk. Enerzijds omdat we onze targets gehaald hebben (ruim 15000 bezoekers hebben de tentoonstelling bezocht) en omdat tijdens de Dag van het Kasteel landelijk veel locaties gratis zijn te bezoeken.

Naast de tentoonstelling in het Markiezenhof is er ook nog steeds een aanvullende expositie van kunstwerken in onze galerie. Die is elke vrijdag, zaterdag en op koopzondagen gratis te bezoeken van 12:00 t/m 17:00 uur.

Op 2e pinksterdag is deze geopend van 14:00 tot 17:00 zodat u aansluitend aan het Markiezenhof ook deze kleine expositie in onze Galerie Arsis kan bezoeken.

Wilt u de andere kunstwerken die eerder door Arsis geëxposeerd zijn nog eens bekijken, kijk dan in onze digitale catalogus.

Graag tot ziens op 2e pinksterdag of op een van de andere openingsmomenten.
lagelanden banner

Over Arsis....

Wat is Arsis kunst en sociëteit

Stichting Arsis bestaat sinds 2001 en is het initiatief van kunstenaars uit West-Brabant.
Stichting Arsis Kunst en Sociëteit draagt bij aan een levendig kunstklimaat in West-Brabant. Arsis bundelt de artistieke krachten en brengt professionele kunstenaars, amateurs en liefhebbers bij elkaar. Een en ander realiseert de Stichting door overleg met gemeentelijke, regionale en provinciale overheden en culturele organisaties. Arsis schept zo een vruchtbare bodem waaruit nieuwe ideeën en initiatieven ontstaan. Arsis organiseert groeps- en individuele tentoonstellingen in haar sociëteit en eigen galerie, Zij houdt lezingen, presentaties, discussie avonden etc.
Arsis kent verschillende werkgroepen die activiteiten ontplooien.

Voor meer informatie over Arsis en onze activiteiten, de werkgroepen etc, zie onze website Arsis.
Ook treft u ons op Arsis Facebook en via Arsis Galerie
Uitschrijven | Abonnement beheren
Secretariaat: Arnoldus Asselbergsstraat 37
4611 CL Bergen op Zoom
MailPoet