Van 3 juni t/m 26 juni aanstaande exposeren Nanky de Vreeze, Nanda Runge, Michiel Paalvast, Dave Meijer en Leon Riekwell in Galerie Arsis.
De opening is de hele zaterdag 5 juni vanaf 14:00 uur. Ivm Covid maatregelen is deze opening doorlopend.

Verder is de tentoonstelling geopend elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur gedurende de maand juni.
De Covid regels voor winkels zijn van toepassing. Aangezien die nu steeds wijzigen graag u vooraf oriënteren op de geldende regels.

vijf visies – vijf werkwijzen

De expositie ‘About PAINT-SPACE and CONSTRUCTION’ toont het recente werk van vijf kunstenaars welke, ondanks verschillende werkwijze en visie, zich verbonden voelen met het medium schilderkunst. Een reflectie op het werk vanuit diverse studio’s waar, ondanks een wereld in lock down, de kunst een eigen weg volgt in een continue proces van denken, herschikken en handelen. De uitnodiging van Arsis Gallery om gebruik te kunnen maken van een exclusieve ruimte in het hart van Bergen op Zoom voelt als een hernieuwde vrijheid na een periode waarin kunstenaars het contact met het publiek moesten ontberen.

dave meijer noemt zijn abstracte schilderingen een ‘oneindige zoektocht naar puurheid’. in die typering ligt alles besloten van een voortdurende zoektocht naar de essentie van het beeld.

nanky de vreeze ziet haar sta- en hangobjecten als poëzie, niet ontstaan uit woorden, maar uitgepuurd uit ‘real time’ gevonden materiaal.

nanda runge creëert in haar schilderijen op canvas en papier een nieuwe werkelijkheid van architectonische ruimten, neemt de kijker mee in een nieuw perspectief.

michiel paalvast toont in recent werk een samenwerking van organische vormen (de natuur) deels doorsneden door een geometrisch raster.

leon riekwell typeert zijn werk als een verder onderzoek binnen de fundamentele schilderkunst waarbij gelaagdheid, transparantie, aantasting van het oppervlak een rol speelt.

Voor meer informatie, zie ook hun websites:

www.atelierdavemeijer.nl
www.nankydevreeze.nl
www.nandarunge.nl
www.michielpaalvast.nl

About PAINT SPACE and CONSTRUCTION. Expositie in Galerie Arsis vanaf 3 juni 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.