Arsis presenteert Liesbeth de Waal 
28 september Kometenlaan 38 BoZ

Liesbeth werkt 2-dimenionaal. In atelier ‘Het Landt van Belofte’ in Bergen op Zoom werkt Liesbeth de Waal (1956). Haar werk is figuratief, expressief. Zij schildert vooral mensen, waarbij zij hen in hun passie en puurheid wil vastleggen. Muzikanten en kinderen hebben dit vaak van nature. Die behoren dan ook tot haar geliefkoosde onderwerpen. Zij maakt ook portretten, maar dan niet van selfies of pasfoto’s. De technieken die zij gebruikt zijn: acryl, houtskool, aquarel en inkt, solitair of gemengd. Naast haar kunstenaarschap geeft zij les aan kinderen, jeugd en volwassenen.

Inspiratie ligt voor Liesbeth gewoon op straat,  door het zien en beleven van alledaagse gebeurtenissen of bijzondere voorvallen. Meestal zijn het authentieke en gepassioneerde mensen die ze vastlegt.

Haar stijl is levendig en vlot zonder verlies van gevoel voor detail.  Ze streeft er naar om behalve de weergave van een voorstelling, de juiste sfeer in het schilderij te verwerken door kleur- en materiaalgebruik. Veel van haar werken hebben een sterk dynamisch karakter. Liesbeth heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een kunstenaar, die met haar stijl de juiste emotie op het doek weet over te brengen.

Kom kennismaken met Liesbeth!

website van Liesbeth: http://www.liesbethdewaal.nl

De Arsis-zaal is open vanaf 19.30 uur.
De presentatie begint om 20.00 uur.
Wij stellen het op prijs wanneer u tijdig aanwezig bent.

Arsis presenteert een nieuw aangesloten kunstenaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.