Arsis presenteert u het multi-talent Isabella Ramaekers, musicus, componiste, schrijfster van essays. Zij brengt de eerste fragmenten van haar recente werk, de performance Oksigen, voor het voetlicht in de Arsiszaal.

Zo beschrijft Isabella wat haar verwondert en inspireert…

“De beleving van muziek en de trillingen die het maken ervan teweeg brengt zijn als zuurstof voor mijn gemoed. Ik denk niet dat ik ooit nog zonder wil. Teksten en essays schrijven maakten al langer deel uit van mijn leven maar daar muziek van maken was iets voor later, zo dacht ik.

Blijkbaar heeft de tijd de noodzaak gevoed want onlangs viel de verwondering van het creëren binnen. Druppelsgewijs ontstonden enkele composities vanuit de eenvoud van fragmenten. Ze hoorden bij elkaar als in een verhaal waarin de liefde voor wie en wat dan ook, steeds weer terugkeert naar de enige juiste plek. Hoe dat proces werkt kan ik nog steeds niet helemaal geloven. Op de laatste donderdag van deze maand deel ik de eerste fragmenten uit de performance Oksigen graag met jullie. Dat doe ik samen met Gabriël Barbalau op contrabas en cello”.

Donderdag 26 januari 2017 bij Arsis Kometenlaan 38 Bergen op Zoom. 
De performance Oksigen begint om 20.00 uur. De Arsis-zaal is open vanaf 19.30 uur. U bent van harte welkom.

 

Facebook van Arsis: klik hier
Facebook van Cultuurvenster – Isabella Ramaekers: klik hier

Arsis presenteert Isabella Ramaekers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.