Wedstrijd “Arsis viert kunst”
Ontwerp een emoticon voor feest

Stichting Arsis bestaat dit jaar 15 jaar en dat vieren we met een overzichtsexpositie van 11 augustus t/m 11 september 2016 in het Markiezenhof in Bergen op Zoom. Op 10 en 11 september is het ook Kunsten in de Monumenten met dit jaar als thema ‘Symbolen en Iconen’.

Om een mooie verbinding te maken tussen 15 jaar Stichting Arsis, Kunsten in de Monumenten én de hedendaagse beelden willen we aan iedereen vragen hoe je ‘feest’ kunt uitbeelden door middel van een emoticon (we kennen allemaal de smiley, en de symbolen die op internet worden gebruikt).

image

Hoe kun je meedoen?

Breng vóór 1 augustus 2016  je emoticon-ontwerp voor ‘feest’ op een A4’tje bij de balie van het Markiezenhof (geef op de envelop of verpakking goed aan dat het om de Arsis-wedstrijd gaat). Iedereen mag meedoen, of je nu 4 of 104 bent, kunstenaar of niet… Er zijn ook geen beperkingen wat betreft het materiaalgebruik.

Vergeet niet om bij je inzending je naam, adres, telefoonnummer, e-mail adres en leeftijd en een (eventuele) korte beschrijving te vermelden.

De inzendingen worden beoordeeld door een jury en de 3 mooiste inzendingen worden beloond.

Met het insturen van een ontwerp geef je Arsis en het Markiezenhof het recht om je tekening tentoon te stellen (samen met andere inzendingen) tijdens de tentoonstelling ‘Arsis viert Kunst’ en Kunsten in de Monumenten.

Veel plezier met het ontwerpen, laat het feest in je los!

 

Stichting Arsis Kunst en Sociëteit
Kometenlaan 38  Bergen op Zoom

www.arsis-boz.nl
www.markiezenhof.nl
www.facebook.com/Arsisboz

Arsis wedstrijd
ontwerp een emoticon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.