Nieuwjaar Arsis

---

Houd de avond van 7 januari vrij in uw agenda!

Het nieuwe jaar staat op het punt van beginnen. Een jaar waarin wij weer diverse en vooral ook interessante activiteiten willen ontplooien.

Maar eerst gaan wij de nieuwe Arsis-ruimte officieel in gebruik nemen.

Op 7 januari om 19:00 uur opent Stichting Kunstwerk de nieuwe locatie aan de Kometenlaan 38. Deze stichting faciliteert onze sociëteitsruimte, de ateliers voor onze aangeslotenen en voor collega kunstenaars, in het voormalige gebouw van wijkcentrum Oost.

Arsis zal zich tijdens de openingsavond presenteren met o.a. een expositie. Tevens houden alle in het gebouw gehuisveste kunstenaars open atelier. U bent van harte uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn. Vanaf 18:45 is de ruimte open.

We zijn nog druk bezig met de voorbereidingen. Binnenkort krijgt u het complete programma van de avond, maar u kunt nu alvast de datum van de opening in de agenda zetten.

Wij kondigen hierbij tevens onze Nieuwjaarsborrel aan. Deze wordt op 17 januari a.s. gehouden. Deze datum is gekozen in het kader van Art’s Birthday. Ook daarvoor ontvangt u tijdig een uitnodiging samen met het programma van de avond.

Wij wensen u fijne Kerstdagen en een creatief 2015.

Het bestuur van Arsis

Arsis wenst u fijne feestdagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.