BLANCO SAMENWERKINGSPROJECT

bij Arsis aan de Kometenlaan 38 Bergen op Zoom

op donderdag 24 mei 2018

zaal open 19.30 uur aanvang presentatie 20.00 uur

 

BLANCO – thema 2018 is “Geboortegrond”
  

Veertien kunstenaars uit West Brabant presenteren op 24 mei 2018 in de Arsisruimte hun beeldende visie op het thema Geboortegrond. Dat bleek een rijk thema. Het inspireerde tot grote pentekeningen, schilderijen, assemblages, textiele werken, foto’s, gedichten, muziek,  collages en aquarellen.

Deze vierde donderdag van de maand, 24 mei 2018, worden niet alleen de werken getoond, maar ook worden de werken gepresenteerd door de kunstenaars. Dit keer deden mee aan Blanco: Riet Buuron, Clemens Lankreijer, Mireille Corsten, Hans Timmermans, Ada Dekkers, Lia Reijnders, Hella Sluyters,Trudy Vrolijk, Karien Wiericx, Mia Zaat, Elke Zimmerman, Fiore Henken, Jodrike de Koning en Irene Weug.

BLANCO, samenwerking door een wisselende groep kunstenaars. De groep kiest een thema. Iemand start met het maken van een werk, presenteert dit werk twee maanden later. Er wordt vervolgens in reactie op elkaars werk en op basis van het thema een eigen werk gemaakt en aan elkaar gepresenteerd. Als iedereen een werk heeft wordt er in de Arsiszaal te Bergen op Zoom en op een locatie in Roosendaal een expositie georganiseerd.

Deze keer werkten de kunstenaars van BLANCO precies een jaar samen.

Geniet van de presentatie van de werken.
Wij heten u van harte welkom bij Aris.

Facebook van Arsis
Galerie Arsis

BLANCO Presentatie “Geboortegrond”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.