Avondthema 26 oktober: Biënnale Venetië

Dag allemaal,

Elke 4de donderdag van de maand is er een presentatie van een kunstenaar bij Arsis. Nu was er nog ruimte in de agenda en Christine Veraart en Irene Weug bedachten de avond van 26 oktober eens anders in te vullen dan gewoonlijk en hebben het idee opgevat om als thema van die avond te kiezen voor de Biënnale(s) van Venetië. Beide hebben onlangs de 57e versie bezocht.

Het is een gegeven dat veel kunstminnaars en kunstenaars, ook van Arsis, met en zonder geliefden de Biënnale van Venetië bezoeken. Iedereen maakt veel foto’s en komt met een vol hoofd terug. Graag willen we op 26 oktober die beelden met jullie samen presenteren.

Zoek in je beeldarchief naar Biennale-foto’s, selecteer en kies er maximaal 10. Stuur ze naar Irene via de mail ( link mail Irene Weug ) of zet ze op een USB-stick en neem deze mee. Meld in ieder geval dat je beeld hebt. 
Christine en Irene zorgen ervoor dat iedereen tot zijn recht komt. Vertel bij jouw beelden in het kort wat je raakte, wat je opgewonden maakte, waar je een grondige hekel aan kreeg, welk beeld je inspireerde voor je eigen w.erk. Het kan ook zijn dat je er geen toelichting bij wilt geven.

Christine en Irene maakten veel foto’s, waaronder deze. Herken je nog iets?

    

    

Stichting Arsis Kunst en Sociëteit, West-Brabant
Kometenlaan 38 Bergen op Zoom

Zaal open: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur

Wij stellen het op prijs wanneer u tijdig aanwezig bent

De Biënnale Belicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.