Dichter Ewoud Willem van Doorn en fotograaf Perry van Kempen exposeren samen bij het Natuurpodium.

Wat aan hun samenwerking voorafging

Beeldend kunstenaars uit de regio Roosendaal – Bergen op Zoom lieten zich in het jaar 2012 als kunstenaarsgroep met de naam Heerlijke Kunst (kunstenaars van Arsis en BKC) inspireren door het natuurgebied Oudland bij Welberg. Daarbij werden ook wandelingen gehouden langs de geëxposeerde kunstwerken waarbij dichter Ewoud Willem van Doorn zijn gedichten las, die geïnspireerd waren door het gebied Oudland.

Het vervolg

Tijdens een van deze wandelingen ontmoette dichter Ewoud Willem van Doorn landschapsfotograaf Perry van Kempen. Hun werk bleek veel raakvlakken te hebben. Van Doorn vroeg Van Kempen enkele van zijn gedichten te illustreren voor de uitgave van een toekomstige bundel, maar al snel werd het een volwaardig samengaan met dat doel door wederzijdse reacties op elkaars werk. Inmiddels werd en wordt er met tussenpozen gewerkt aan een gezamenlijke bundel met poëzie en fotografie. Over het verschijnen volgt binnenkort op deze website meer informatie.

Eerdere exposities

In 2015 en 2016 resulteerde hun samenwerking in twee exposities op het Fort Sabina bij Heijningen tijdens de Open Monumentendagen.

Nieuws over expositie Natuurpodium Bergen op Zoom

Van 18 maart 2017 tot 18 juni 2017 gaan zij weer samen exposeren.
U bent van harte welkom om de vertaling en verbeelding van deze samenwerking te komen bekijken bij Het Natuurpodium Bergen op Zoom.

Informatie treft u op de Flyer.

 

Website van Perry van Kempen klik hier

Website van Ewoud Willem van Doorn klik hier

Facebook van Arsis klik hier

Expositie dichter
Ewoud Willem van Doorn
en fotograaf Perry van Kempen bij Natuurpodium Bergen op Zoom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.