affiche_arsis_EML_4na5De opening van de expositie “Vier na Vijf” bij Arsis was een groot succes. Ruim 125 belangstellenden op de eerste dag! Een volle zaal¬† voor het werk van de vier exposerende kunstenaars Lisette Alblas, Jos Antens, Elly Verkerk en Hendrik Boot. Misschien was de expositie van de “Kunstkids” wel de grootste publiekstrekker.
Met groot enthousiasme vertelden de kunstenaars over hun passie voor de kunsten en hun werk. De bezoekers spraken hun waardering uit voor het niveau en de diversiteit van het gebodene. Onder de vele bezoekers de nestor van de Bergse kunstenaars Joop Mijsbergen. Het was puur genieten, vooral het enthousiasme van de kinderen die in het gebouw aan de Rembrandtstraat ook een expositie hadden Рin een ruimte die kostenloos ter beschikking is gesteld door de stichting KunstWerk Р werkte aanstekelijk.  De kinderen toonden tekeningen en schilderijen in diverse technieken en vertelden de bezoekers over hun werkwijze op hun eerste expositie.
Ook de pers was vertegenwoordigd, en opnieuw is een publikatie te verwachten. Eerder verschenen al artikelen in BN/DeStem, Groot Bergen op Zoom en De Bode.
Maandagavond werd opnieuw een gezelschap ontvangen, ook daar enthousiasme voor het gebodene. Dit werd o.a. tot uitdrukking gebracht door de toezegging dat zij graag bijdragen aan de viering van het tienjarig Arsis-jubileum, een extra motivatie om van dit jubileum een spraakmakend evenement te maken.
De expositie is de hele maand februari geopend op donderdagavond vanaf 20:30 en zondagmiddag vanaf 13:00 uur.

foto’s: Hendrik Boot

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.