“Kunst- en daglicht: impressies van een atelier” 

Met de titel van zijn expositie verwijst Kees Warmoeskerken naar zijn eigen atelier in de Roskamstraat. Al jarenlang werkt hij daar in kunstlicht en in daglicht aan zijn kunstwerken en ontwerpen. In november zal zijn atelier verhuizen; reden voor de kunstenaar om zijn vertrouwde werkplek aan het schildersdoek toe te vertrouwen. De recente werken in de tentoonstelling zijn dan ook deze zogenaamde ‘impressies van zijn atelier’.

Opening.

De Peperbus als jukebox

Naast deze impressies is er ook aandacht voor ‘werken uit zijn atelier’: kunstwerken die hij eerder getoond heeft in zijn eigen Galerie 2×2. De expositie in Galerie Arsis geeft daarmee een beeld van wat er in het atelier van Kees Warmoeskerken allemaal gecreëerd wordt.

De opening is op vrijdag 5 juli om 17.00 uur in een bijzondere samenwerking met stadsbeiaardier Janno den Engelsman

De stadsbeiaardier speelt namelijk die middag op de Peperbus de favoriete nummers van de aanwezigen: alsof de beiaard een grote jukebox is kunnen mensen tijdens de opening hun keuze uit 50 nummers doorgeven en vanuit de Sint Annastraat beluisteren.

Kees in zijn huidige atelier

Openingstijden

De expositie “Kunst- en daglicht: impressies van een atelier” is verder in de maand juli elk weekend te bezichtigen in Galerie Arsis op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. De expositie sluit af met een extra openstelling op koopzondag 28 juli. Eveneens van 12:00 tot 17:00.

July expositie in Galerie Arsis, Kees Warmoeskerken, 5 t/m 28 juli.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.