Wij zijn goed op weg richting weer een mooie expositie parallel aan de expositie van Rijksmuseum stukken in het Markiezenhof. De kunstwerken zijn geselecteerd, rest ons nog het inrichten van de exposities.

In de Tuinkamer van het Markiezenhof zullen wij 14 kunstwerken speciaal gemaakt voor deze expositie en in lijn met het thema gaan exposeren. Een jury heeft de afgelopen week de moeilijke taak gehad om uit ruim 100 ingestuurde kunstwerken een kleine selectie te maken (er is nu eenmaal beperkte ruimte beschikbaar) die bovendien onderling goed bij elkaar passen. Vanaf 10 november kunt u het resultaat in het Markiezenhof gaan bewonderen, voorzover natuurlijk mogelijk door de beperkingen rond Covid-19.

Naast deze kunstwerken hebben wij elders in de binnenstad van Bergen op Zoom nog een expositie aanvullend op die in het Markiezenhof.
Wij hebben in november en december ruimte gekregen voor deze expositie aan het Zuivelplein 5, voorheen het Stadslab van de gemeente.

Daar zullen wij een groot aantal van de ingestuurde kunstwerken gedurende ca 7 weken gaan exposeren. Die zullen, mits de regels rond Covid-19 het toestaan en met de nodige beperkingen zoals maximaal aantal bezoekers die tegelijk binnen mogen zijn, te bekijken zijn op vrijdagmiddagen, zaterdagmiddagen en koopzondagen van 12:00 tot 17:00. Nadere informatie volgt later.

Door Atelier13, wordt zelfstandig ook een aanvullende expositie georganiseerd in de St. Annastraat nummer 10. Deze expositie zal worden samengesteld uit werken van leerlingen van kunstenaar Mart Franken, Nadere informatie daarover volgt ook later.

We hopen zo een mooie aanvulling te kunnen organiseren op de Koele Wateren expositie in het Markiezenhof.

Korte Update over onze deelname aan Koele Wateren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.