12 Brabantse beeldend kunstenaars van KuBra-Art, komen naar Bergen op Zoom om hun kunst te tonen! Ze nemen in maart voor 4 weken hun intrek in Galerie Arsis en vertellen er over hun werk. De officiële opening wordt gevierd op zaterdag 4 maart vanaf 14.00 uur met een hapje en een drankje.

Tijdens de expositie ´Synergie’ tonen de kunstenaars hun ziel, hun kwetsbaarheid en de harmonie die daaruit ontstaat.

Blijdschap, weemoed, positiviteit, reflectie, schoonheid, kracht, stilte, spanning en meer, uitgedrukt in beelden en kleuren die je uitnodigen uitdagingen aan te gaan en de wereld een stukje mooier te maken.

De specialiteit van de kunstenaars van KuBra-Art is hedendaagse kunst en de collectie is veelzijdig; schilderijen in acryl-, olieverf en aquarel, tekeningen, stipkunst, mozaïek, scrapmetal en bronzen, marmeren en glazen sculpturen in diverse stijlen. Met de 12 Brabantse kunstenaars: Paul van Amelsvoort (Den Dungen), Honoré Didden (Tilburg), Liesbeth de Waal (Bergen op Zoom), Jeanette van Dun (Vught), Wil van Gemert (Vught), Jeannie op ’t Hoog (Tilburg), Petra Verlooij (Etten-Leur), Natasja Mulder (Teteringen), Leny de Vos-van Erp (‘s-Hertogenbosch), Truus de Wijs (Eindhoven), Hans Koenen (Heeswijk-Dinther) en Hans Gilbers (’s-Hertogenbosch).

Het kunstenaarscollectief KuBra (Kunstenaars uit Brabant) kent 140 deelnemers die allemaal werken en wonen in Brabant (NL). De beeldend kunstenaars hebben onder andere als doel om hun werk gezamenlijk te exposeren in verschillende samenstellingen, op diverse locaties in Nederland en België.

Contact en informatie:

Stichting KuBra
stichtingkubra@gmail.com
www.stichtingkubra.nl

De expositie is van 3 t/m 26 maart 2023.
Geopend op vrijdag en zaterdag en op koopzondag 26 maart van 12 tot 17 uur.
Locatie: Galerie Arsis, Zuivelplein 5, 4611NX Bergen op Zoom,
De toegang is vrij.

KuBra-Art in Galerie Arsis met de overzichtstentoonstelling ´Synergie’ – 3 t/m 26 maart 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.