KUNSTMARKT IN DE ARSISZAAL

Op zaterdag 21 en zondag 22 november a.s. wordt een sfeervolle Kunstmarkt gehouden aan de Kometenlaan 38 (voormalig wijkcentrum) met het oog op de komende cadeau-maand.

Een en ander is geïnitieerd door kunstenaars die een atelier hebben in het gebouw aan de Kometenlaan, samen met andere kunstenaars en artistiekelingen uit Bergen op Zoom en omgeving. Het zal een gezellig en gevarieerd aanbod worden van betaalbare kunst- en crea-items. Uit dit aanbod vindt u vast wel dat kunstwerk of origineel cadeau waar u nou juist naar op zoek bent! Koffie, thee en wat lekkers staan voor u klaar.

Poster Kunstmarkt

Door deelname van ca. 15 kunstenaars is er al een zeer gevarieerd aanbod. Daarnaast wordt ook het kunstwerk verkocht (in delen) dat kunstenaars van Arsis maakten voor “Kunsten in De Monumenten”. Het gaat om “La Grande Parade”. Een grote parade beweegt zich voort. Een parade van gouden knuffelbeesten. Eens waren ze allen verschillend. De een had een warrige roze vacht, terwijl de ander een groen pluchen omhulsel had. Maar in deze parade zijn ze allemaal gelijk. Omdat ze allemaal goud zijn….

Tegen een sympathieke prijs kunnen belangstellenden één of meerdere van deze aandoenlijke exemplaren verwerven. De makers zijn aanwezig en geven graag een toelichting op het complete verhaal.

U bent van harte welkom om van kunst en meer te proeven op zaterdag 21 en zondag 22 november van 13.00 – 17.00 uur.

WELKOM IN DE ARSISZAAL AAN DE KOMETENLAAN 38 TE BERGEN OP ZOOM

Kunstmarkt Kometenlaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.