“In het midden van het levenspad bevond ik mij in een donker bos
want de rechte weg was zoek’’
uit Inferno van Dante

Met video, dans en beweging creëert Manu Dudink een bewogen wereld vanuit de eindeloze relatie van de mens die tot zijn omgeving staat. Gefascineerd door fysieke grenzen worden levensvragen in unieke landschappen verbeeld. Haar tutu van 50 kilogram stond ooit symbool voor de uiterlijke vertoning van de mens in duel met de innerlijke draagkracht. De vraag was wat als eerste brak.

Manuflyer2

Manu Dudink >  dans – beweging – videokunst

Manu is altijd werkzaam geweest als creatief therapeut en haar voorliefde voor dans en haar diepere artistieke behoeften voedde ze door naar de Kunstacademie te gaan. Vrij werk ontpopte zich om na verloop van tijd langzaam maar zeker toch weer ingebonden te raken. Maar gelukkig voor de wereld laat ze sinds een paar jaar haar artistieke liefdes weer uitvliegen en deelt ze haar ervaringen met ons op de vaste presentatie-avond van Arsis, op de laatste donderdag van de maand. Wat een voorrecht.

Stichting Arsis Kunst en Sociëteit, Kometenlaan 38 te Bergen op Zoom, heet u van harte welkom deze bijzondere avond bij te wonen. Manu start haar presentatie om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Heeft u nog vragen over deze presentatie, stuur dan een mail naar de activiteitencommissie van Arsis via cultuurvenster@outlook.com

Presentatie Manu Dudink
dans beweging videokunst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.