Helaas door alle Covid maatregelen is deze expositie maar heel even te bezoeken geweest. Onze aanvullende expositie in het Markiezenhof blijft nog even te bezoeken zodra het museum weer open mag zijn. Zodra dat het geval is, zullen wij hier aanvullende informatie opnemen.

Meer informatie over het project: https://schattenuithetrijks.nl/m5/

Verdere plannen.

Wij willen toegroeien naar een 2 jaarlijkse steeds bredere kunstmanifestatie. Uiteindelijk een Biënnale van Bergen op Zoom.

Wij richten ons nu op de editie van 2022. Indien u wenst deel te nemen, kunt u via onderstaand formulier uw belangstelling aangeven. U krijgt dan de nieuwsbrief speciaal voor potentiële deelnemers.

Formulier om belangstelling aan te geven.

Door inschrijven geeft u toestemming dat wij u opnemen in een speciale mailgroep en dat wij u hiermee kunnen benaderen. Ook geeft u toestemming dat wij uw gegevens delen met andere deelnemers en dat wij tzt bepaalde gegevens, o.a. uw naam en website in media uitingen gebruiken rond deze expositie. Uw mailadres wordt alleen gebruikt vanuit Arsis voor dit project. Ook wordt u opgenomen in de mailgroep waarmee wij met u communiceren over voortgang, nieuwtjes, "dienstmededelingen" etc. Vergeet niet op de knop hieronder te klikken en de instructies in de bevestigingsmail te volgen.