Na een succesvolle samenwerking in Bergen op Zoom tussen de organisatie van de expositie in het Markiezenhof, het Markiezenhof en Arsis maken wij ons op voor de volgende editie.

Vanaf 8 november 2020 t/m 7 maart 2021 is deze expositie te zien in het Markiezenhof.

Er was bij ons enige tijd de vraag of het op dat moment wel door kon gaan als gevolg van de Covid-19 situatie. Maar de expositie gaat gelukkig door en wij zijn druk bezig met de voorbereiding.
Arsis zal ook aan deze expositie een bijdrage gaan leveren door het organiseren van een parallel expositie voor een beperkt aantal kunstwerken in het Markiezenhof. Afhankelijk van de dimensies van de geselecteerde kunstwerken zullen dat 20-25 stuks zijn. De vorm en locatie in het Markiezenhof zal zijn zoals bij de 1e editie Lage Landen.

Daarnaast zijn er weer plannen voor het organiseren van een expositie in een andere locatie. Deze zal echter niet zoals bij de eerste editie gedurende de looptijd van de M5 expositie worden gehouden, maar slechts gedurende een maand. Wij selecteren daarvoor ook een aantal kunstwerken. Precieze einddatum wordt later bepaald.

Kunstenaars die zich niet voor de eerste editie hebben aangemeld kunnen zich als belangstellende voor de 2e editie aanmelden. U wordt dan door middel van onze M5 nieuwsbrief op de hoogte gehouden. Aan het einde van deze pagina vindt u een aanmelding formulier hiervoor. De sluitingsdatum is 5 oktober 2020.

De kunstwerken worden weer door een jury geselecteerd voor het Markiezenhof of voor de externe expositie. Wij plannen om deze kunstwerken voor 5 oktober beschikbaar te hebben om te kunnen jureren. In de nieuwsbrief de komende tijd meer informatie.

Meer informatie over het project: https://schattenuithetrijks.nl/m5/

Verdere plannen.

Wij willen toegroeien naar een 2 jaarlijkse steeds bredere kunstmanifestatie. Uiteindelijk een Biënnale van Bergen op Zoom.

Reflectie

Daarnaast zijn we bezig om een aparte expositie te organiseren waarbij men een eigen reflectie kan maken op een kunstwerk in de geëxposeerde M5 collectie. Een werkgroep van Arsis kunstenaars heeft een selectie gemaakt van de kunstwerken die zij in aanmerking doorvoor laten komen.
Via bijgaande link kunt u aanvullende informatie ophalen en ook zien op welke kunstwerken u kan reflecteren.

Indien u wenst deel te nemen, kunt u via onderstaand formulier uw belangstelling aangeven. U krijgt dan de nieuwsbrief speciaal voor potentiële deelnemers. Sluitingsdatum is 5 oktober 2020.

Formulier om belangstelling aan te geven.

Door inschrijven geeft u toestemming dat wij u opnemen in een speciale mailgroep en dat wij u hiermee kunnen benaderen. Ook geeft u toestemming dat wij uw gegevens delen met andere deelnemers en dat wij tzt bepaalde gegevens, o.a. uw naam en website in media uitingen gebruiken rond deze expositie. Uw mailadres wordt alleen gebruikt vanuit Arsis voor dit project. Ook wordt u opgenomen in de mailgroep waarmee wij met u communiceren over voortgang, nieuwtjes, "dienstmededelingen" etc. Vergeet niet op de knop hieronder te klikken en de instructies in de bevestigingsmail te volgen.