Na een succesvolle samenwerking in Bergen op Zoom tussen de organisatie van de expositie in het Markiezenhof, het Markiezenhof en Arsis maken wij ons op voor de volgende editie.

Vanaf 8 november 2020 t/m 7 maart 2021 is deze expositie te zien in het Markiezenhof.
Arsis zal ook aan deze expositie een bijdrage gaan leveren. We zijn nog aan het nadenken over de vorm. Een Paralel expositie zoals bij de 1e editie Lage Landen is gepland voor een beperkt aantal kunstwerken in het Markiezenhof. Daarnaast zijn er plannen voor het organiseren van een expositie in een andere locatie.

Nadere informatie komt in januari/februari 2020.

Kunstenaars die zich niet voor de eerste editie hebben aangemeld kunnen zich als belangstellende voor de 2e editie aanmelden. U wordt dan door middel van onze M5 nieuwsbrief op de hoogte gehouden. Aan het einde van deze pagina bevindt zich een aanmeld formulier hiervoor.

Meer informatie over het project: https://schattenuithetrijks.nl/m5/

Door inschrijven geeft u toestemming dat wij u opnemen in een speciale mailgroep en dat wij u hiermee kunnen benaderen. Ook geeft u toestemming dat wij uw gegevens delen met andere deelnemers en dat wij tzt bepaalde gegevens, o.a. uw naam en website in media uitingen gebruiken rond deze expositie. Uw mailadres wordt alleen gebruikt vanuit Arsis voor dit project. Ook wordt u opgenomen in de mailgroep waarmee wij met u communiceren over voortgang, nieuwtjes, "dienstmededelingen" etc. Vergeet niet op de knop hieronder te klikken en de instructies in de bevestigingsmail te volgen.