Na een succesvolle samenwerking in 2018/2019 in Bergen op Zoom tussen de organisatie van de expositie in het Markiezenhof, het Markiezenhof en Arsis maken wij ons op voor de volgende editie.

Vanaf 8 november 2020 t/m 7 maart 2021 is deze expositie naar verachting te zien in het Markiezenhof.

Er was bij ons enige tijd de vraag of het op dat moment wel door kon gaan als gevolg van de Covid-19 situatie. Maar ons is verzekerd dat zover nu te voorzien de expositie door zal gaan.
Arsis zal ook aan deze expositie een bijdrage gaan leveren door het organiseren van een parallel expositie voor een beperkt aantal kunstwerken in het Markiezenhof. Afhankelijk van de dimensies van de geselecteerde kunstwerken 20-25 stuks. De vorm en locatie in het Markiezenhof zal zijn zoals bij de 1e editie Lage Landen.

Daarnaast zijn er weer plannen voor het organiseren van een expositie in een andere locatie. Deze zal echter niet zoals bij de eerste editie in meerdere perioden gedurende de looptijd van de M5 expositie worden gehouden. Wij selecteren daarvoor ook een aantal kunstwerken. Deze expositie zal ca een maand worden gehouden. Precieze einddatum wordt later bepaald.

Kunstenaars die zich niet voor de eerste editie hebben aangemeld kunnen zich als belangstellende voor de 2e editie aanmelden. U wordt dan door middel van onze M5 nieuwsbrief op de hoogte gehouden. Aan het einde van dit bericht bevindt zich een aanmeld formulier hiervoor.

De kunstwerken worden weer door een jury geselecteerd voor het Markiezenhof of de externe expositie. Wij plannen om deze kunstwerken voor eind september beschikbaar te hebben om te kunnen jureren. In de nieuwsbrief de komende tijd meer informatie.

Meer informatie over het project: https://schattenuithetrijks.nl/m5/

Zie ook ons eerdere bericht: https://arsis-boz.nl/koele-wateren/

Reflectie

Naast de “reguliere” expositie zijn we bezig om een aparte expositie te organiseren waarbij men een eigen reflectie kan maken op een kunstwerk in de geëxposeerde M5 collectie. Daarover komt later meer. Maar kunstenaars die mee willen doen kunnen zich daarvoor vrijblijvend opgeven.

Formulier om belangstelling aan te geven.

Door inschrijven geeft u toestemming dat wij u opnemen in een speciale mailgroep en dat wij u hiermee kunnen benaderen. Ook geeft u toestemming dat wij uw gegevens delen met andere deelnemers en dat wij tzt bepaalde gegevens, o.a. uw naam en website in media uitingen gebruiken rond deze expositie. Uw mailadres wordt alleen gebruikt vanuit Arsis voor dit project. Ook wordt u opgenomen in de mailgroep waarmee wij met u communiceren over voortgang, nieuwtjes, "dienstmededelingen" etc. Vergeet niet op de knop hieronder te klikken. Heeft u niet eerder deelgenomen en krijgt u ook onze nieuwsbrieven niet, dan zal er een bevestigingsmail verzonden worden. Volg dan de instructies daarin op.
Arsis doet definitief mee met M5 in november

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.