Dit weekend is het laatste moment dat je nog kan genieten van een overzichtstentoonstelling van Wessendorp’s werk op drie locaties in Bergen op Zoom: Museum Het Markiezenhof en Gallery Lukisan en in Galerie Arsis.

Deze exposities eindigen op 30 juni 2024. (Bij Lukisan op 29 juni)

Het werk van Jan Wessendorp, dat een diepgaande reflectie is van zijn passie en zijn zoektocht naar menselijkheid, zal ongetwijfeld bezoekers inspireren en ontroeren.

De “Lichtende Grenzen” expositie is een onvergetelijke ervaring, waarbij het leven en werk van Jan Wessendorp gevierd wordt en zijn blijvende impact op het culturele landschap wordt erkend. Mis deze unieke kans niet om de meesterwerken van deze kunstenaar te ontdekken en te ervaren, zeker nu er deze maand drie locaties zijn.
Voor de verschillende openingstijden zie de speciale website die in het leven is geroepen janwessendorp.art, die ook een overzicht bevat van alle geëxposeerde werken.

“Lichtende Grenzen / Kunstenaar Jan Wessendorp door vriendenogen”

Er is een speciale publicatie uitgebracht, “Lichtende Grenzen / Kunstenaar Jan Wessendorp door vriendenogen”, die een uniek inzicht biedt in het leven en werk van deze bijzondere kunstenaar.
De oplage van dit boek is 100 exemplaren en is bijna uitverkocht. Er zijn nog een 10-tal exemplaren beschikbaar.
Je kan deze hier bestellen en dan kan je deze als de galerie is geopend afhalen (of thuisgestuurd krijgen, meerprijs ) of u kunt het in de galerie kopen en meenemen. De prijs is €49,45. (Alleen PIN betaling !!)


De galerie is open op vrijdag, zaterdag en koopzondag (30 juni) van 12:00 tot 17:00 uur.

Zuivelplein 5, Bergen op Zoom.

Laatste weekend van de Expositie Jan Wessendorp op drie locaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.